Olet täällä

Aprillirock

Jaa +

Ylioppilaskunnan yhdeksi perinteeksi on muodostunut keväisin järjestettävä Aprillirock. Tilaisuus tarjoaa kaikille kiinnostuneille tilaisuuden nähdä, kuulla ja kokea erityylisiä artisteja sekä nauttia poikkitieteellisestä seurasta.

Tapahtumaa on järjestetty jo usean vuoden ajan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta erikokoisena ja eri paikoissa, mutta konsepti on pysynyt samana: Turun seudun nousevat tähdet pääsevät viihdyttämään yleisöä ja osoittamaan kykyjään livekeikalla. Nykyään tapahtumaa järjestetään anniskeluravintoloissa ja tämän vuoden erikoisuutena tuoreessa Radbarissa.

Aprillirock on ns. bändikatselmus ja paikalla on tuomaristo arvioimassa artistien esiintymiskykyä sekä musiikkia. Myös yleisön suosikki palkitaan. Tuomariston mielestä paras sekä parhaiten soveltuvin saa palkintona keikan TYYn legendaariselle Vappupiknikille, joka järjestetään vappupäivänä Vartiovuorenmäellä kooten paikalle niin opiskelijat kuin muutkin kaupunkilaiset.

Osana TYYn kulttuuritapahtumien kirjoa Aprillirock on tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan poikkitieteellisesti muihin opiskelijoihin sekä musiikin ystäviin, kokemaan opiskelijakulttuuria elävästi ja löytämään uusia lempiartisteja. Musiikkityylit vaihtelevat vuosittain, mutta pääpaino on pop- rock- ja bilemusiikilla. Artistit voivat hakea osallistujiksi ja heistä esiintymään valitaan iltaan sopiva määrä.

Tämän vuoden tapahtuman tiedot TYYn tapahtumakalenterissa sekä Facebook-eventissä.

Lisätiedot:

Lauri Liljenbäck, tapahtumatuottaja (lauri.liljenback@utu.fi)

Laura Aaltonen, kulttuurivastaava (tyy-kulttuuri@utu.fi)

Viimeksi päivitetty: 24.03.2016 klo 09:31