Olet täällä

TYYn järjestöjen ennakkoinfo

Jaa +

TYYn avajaisviikon tarkoitus on esitellä ylioppilaskunnan ja sen järjestöjen toimintaa sekä tuoda opiskelijat yhteen yli tiedekunta- ja vuosikurssirajojen aloittamaan uutta lukuvuotta. Päävastuu tapahtumista on TYYn kulttuurisektorilla ja avajaisviikkoa koordinoivat tapahtumatuottajat Lotta Junnila ja Marianne Meklin. Jotta avajaisviikko olisi aidosti meidän kaikkien yhteinen ja tavoittaisi mahdollisimman paljon opiskelijoita, tarvitaan mukaan myös järjestöjen ääntä ja aktiivisuutta.

Tätä varten olemme koonneet järjestöille suunnattua ennakkotietoa, josta voitte lukea lisää avajaisviikon tapahtumista ja avajaiskarnevaalista ja miettiä, mihin niistä voisitte ilmoittautua mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella TÄÄLLÄ.

Tietoja päivitetään tälle sivulle sekä aloitussivulle tyy.fi/avajaiset sitä mukaa, kun yksityiskohdat varmistuvat. Suuremmista muutoksista tiedotetaan järjestöille myös sähköpostitse, ja tapahtumiin ilmoittautuneihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Tapahtumien tiedot löytyvät myös tapahtumakalenterista sekä Avajaisviikon ohjelma –alasivulta.

AVAJAISKARNEVAALI ma 5.9.

Avajaisviikko alkaa perinteisellä avajaiskarnevaaliilla, joka järjestetään maanantaina yhdessä yliopiston kanssa yliopistonmäellä klo 11-14. Tänne sekä yliopiston eri osa-alueet että TYYn järjestöt on kutsuttu pitämään omia infopisteitään ja esittelemään toimintaansa. Yleisöä on päivän aikana yleensä jopa reilu tuhat henkeä ja erityisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoita houkutellaan tutorien johdolla paikalle.

Ständialue avataan ympäri mäkeä klo 11. Yliopisto tarjoaa esittelijöille pöydät, jotka haetaan itse LT1-rakennuksen aulasta. Tämän vuoksi tarvitsemme ilmoittautumiset ajoissa. Paikoitus on vapaa, mutta järjestöjen suositellaan ryhmittyvän yhteen läheisten tahojen kanssa.

Karnevaalin virallinen avaus puheineen ja esityksineen tapahtuu Quantumin edustalla klo 12.

PIKNIK ti 6.9.

Yliopistonmäen nurmikko täyttyy tiistaina klo 15–17 piknikvilteistä ja sitsilauluista. Tarkoitus on tarjota avoin ja rento tilaisuus hengailla poikkitieteellisessä porukassa ja tutustuttaa fukseja ja vanhempiakin tieteenharjoittajia sitsilaulukulttuuriin. Apua ja muita konseptiin sopivia ideoita voi heitellä lomakkeen kohtaan ”Muuta ilmoitettavaa”. Muussa tapauksessa houkutelkaa fuksit/puput/piltit/keltanokat/fetukset paikalle ja tulkaa itse nauttimaan vapaasta iltapäivästä.

KANSAINVÄLINEN LAUTAPELI-ILTA ti 6.9.

TYYn kv-sektori järjestää kansainvälisille opiskelijoille suunnatun lautapeli-illan Turku-salissa klo 18 alkaen.

TUTUSTUMINEN TYYn HARRASTUSJÄRJESTÖIHIN ke 7.9.

Educariumin takaiselle hiekkakentällä järjestetään keskiviikkona klo 17–19 tutustuminen TYYn harrastusjäjestöihin. Tapahtumassa voi esitellä oman harrastusjärjestön toimintaa tai järjestää osallistujille erilaisia aktiviteetteja aina laululeikeistä kyykän peluuseen. Tapahtuma on tarkoitus järjestää sään salliessa ulkona. Järjestöjen ilmoittautumisen tapahtumaan ottavat vastaan tapahtumatuottajat Lotta Junnila ja Marianne Meklin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.8.

TYYLIKÄS AVAUS ke 7.9.

Keskiviikkona Lyn, Vegas ja Forte aukeavat megalomaanisiin poikkitieteellisiin bileisiin. Bileisiin voi ostaa ennakkolippuna rannekkeen, joita myydään 3 euron hintaan avajaiskarnevaaleissa TYYn ständillä ja myöhemmin ilmoitettavina aikoina avajaisviikolla. Lisätiedot päivitetään tapahtumakalenterimerkintään ja Facebook-tapahtumaan.

to 8.9.

Ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

MUUTA

Onko järjestösi suunnittelemassa tapahtumaa, joka voisi soveltua osaksi avajaisviikkoa tai sen olemassa olevaa ohjelmaa? Ehdotuksia otetaan vastaan niin ikään ilmoittautumislomakkeen kautta. Muistakaa myös ilmoittaa muita syksyn tapahtumianne tapahtumakalenteriin lisättäväksi lähettämällä kuva ja mainosteksti osoitteeseen tyy-tiedottaja@utu.fi.

► Ilmoittautumiseen

Lisätiedot:

Laura Aaltonen,
opiskelijakulttuurivastaava
tyy-kulttuuri@utu.fi
+358 44 796 1058

Lotta Junnila ja Marianne Meklin,
tapahtumatuottajat
lotta.l.junnila@utu.fi ja masime@utu.fi

Viimeksi päivitetty: 11.08.2016 klo 10:43