TYYlikäs lippujahti 2024

Ajankohta
-

TYYn vappubooleilla järjestetään taas lippujahti, jossa voit voittaa itsellesi kultaisia lippuja!

Vappuaattona kello 12 alkaa TYYlikäs Lippujahti yliopistonmäeltä!

Jahdissa etsitään yliopiston kampukselta vappupukuisia TYYn hallituslaisia ja löytäjä saa palkinnon. Saavu ajoissa kuulemaan jahdin speksit ja nappaa itsellesi lippu. Lue tästä jo valmiiksi kisan pelisäännöt:

Säännöt:

  • Ei yliopiston sisätiloja
  • Ei saa koskea VAPPUhallituslaisiin, sano koodi "TYY LIPPUJAHTI" ja saat palkintosi
  • 1 kpl lippu per tyyppi
  • Kanssakilpailijoiden tönimistä tai repimistä ei sallita

Mukana tänä vuonna Kesärauha, Turun kaupunginteatteri ja Turun ylioppilasteatteri.

Jahdissa etsitään yliopiston kampukselta vappupukuisia TYYn hallituslaisia. Saavu ajoissa kuulemaan jahdin speksit ja nappaa itsellesi palkinto!

KESÄRAUHA
7.-9. kesäkuuta Turun Linnanpuistossa juhlittavassa Kesärauhassa nähdään tämän hetken kiinnostavimpia artisteja ja fiilistellään kesää hymyillen. Ikimuistoisen festivaliviikonlopun aikana lavoille nousevat Slowdive, 070 Shake, The Libertines ja monia muita. Piis änd lööv!

TURUN KAUPUNGINTEATTERI
Sydämet sulattava tarina lahjakkaan katumuusikon ja maahanmuuttajatytön kohtaamisesta, joka ohjaa unelmat uuteen lentoon. Palkittu Once-musikaali tuo musiikin riemun Turkuun syksyllä 2024.

TURUN YLIOPPILASTEATTERI
Pelkurin monologi on absurdi näytelmä epävarmuudesta, hyväksynnän tarpeesta ja itsensä tuomitsemisesta. Metanarratiivinen ja autofiktiivinen tarina vie katsojan matkalle kohti itsensä kohtaamista ja tutkii teatteritaiteen syvintä olemusta, taiteenlajin omin tarinankerronnallisin asein. Esityskaudella 25.5.–15.6. on 12 näytöstä. Opiskelijaliput 10 € / kpl!