Terrakodin avoimet ovet

Ajankohta
-

Oletko kiinnostunut scifistä, fantasiasta tai kauhusta? Animesta tai mangasta? Rooli- tai strategiapeleistä? Konsolipelaamisesta? Opiskelijakulttuurista? Haluaisitko ylipäätään viettää aikaasi mukavassa, poikkitieteellisessä mutta samanhenkisessä seurassa?

Yo-talo B:ssä majailevat Terrakodin yhdistykset järjestävät maanantaina 9.9. klo 15–20 avoimien ovien päivän tiloissaan ja niiden viereisessä Osakuntasalissa Yo-talo B:ssä. Päivä on suunnattu uusille ja vanhemmille opiskelijoille ja kaikille muillekin toiminnasta kiinnostuneille.

Luvassa on yhdistysten järjestämää vapaamuotoista toimintaa ja esittelyä, johon voi hypätä mukaan missä vaiheessa päivää tahansa. Eri yhdistyksillä on lisäksi luultavasti tulossa samalle viikolle myös omia, erityisesti uusille kävijöille suunniteltuja tapahtumia. Mukana menossa myös naapurimme Osakunnat.

[Tähän kalenterimerkintään päivittyy tarkempi ohjelma tapahtuman lähestyessä.]

 

Tervetuloa tutustumaan!

Yhdistykset

Terrakoti on toimisto ja kokoontumistila, jolla majailee viisi nörttikulttuuriin eri tavoin keskittynyttä harrastusjärjestöä sekä niiden kattojärjestö. Terrakodin tominnasta saa lisää tietoa osoitteesta terrakoti.net, jossa on myös esimerkiksi yhdistysten yhteinen tapahtumakalenteri. Terrakodin jäsenjärjestöt:

Osakunnat ovat ylioppilaskunnan vanhimpia järjestöjä, jotka mm. hallinnoivat Osakuntasalia ja järjestävät useita kerhoja ja opiskelijatapahtumia. Osakuntien jäsenistöt viettävät päivittäin vapaa-aikaansa salin läheisyydessä toimistoillaan ja toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan perinteikkäisiin yhdistyksiin avointen ovien viikolla.

 

Yhdistykset järjestävät pitkin syksyä aktiivisesti toimintaa, johon pääsee mukaan muutenkin, vaikka tämän viikko menisikin ohi. Niillä on myös aktiiviset Discord-palvelimet. Uudet kävijät ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan!

Lisätietoa yhdistysten nettisivuilla ja somekanavilla. Useimmat yhdistyksistä ovat mukana myös ainakin Study in Turku -messuilla torstaina 29.8. ja Turun yliopiston Avajaiskarnevaaleilla tiistaina 3.9.

Tilat

Terrakoti, osakunnat ja Osakuntasali sijaitsevat Yo-talo B:ssä, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, Proffan kellarin naapurissa ja Assarin ullakon takana. Sisäänkäynti on vihreäseinäisessä talossa kyltin B-talon järjestökäytävä – Osakuntasali alapuolella.

Esteettömyydestä

Osakuntatilat ja Terrakoti sijaitsevat katutasossa eikä tiloissa ole portaita. Invavessaa tiloissa ei kuitenkaan ole (lähin Kampuskappelilla ja Assarin ullakko -opiskelijaravintolassa kulman takana).

Tervetuloa!