Onko tuutorisi Supertuutori? - Ehdota häntä tunnustuksen saajaksi!

Supertuutorin tunnistaa siitä, että hän antaa uusille opiskelijoille aidon ja jakamattoman huomionsa sekä ohjaa, kuuntelee ja tsemppaa uusia opiskelijoita. Hän tutustuttaa opiskelijat yliopistokampukseen ja sen tiloihin unohtamatta opiskelijaravintoloita ja liikuntapaikkoja. Supertuutori on lämminhenkinen opiskelijaopas, joka on läsnä ja tutustuttaa avuliaasti opiskelijaelämään. Supertuutorilta saa tietoa tärkeistä opintojaksoista, digitaalisista alustoista, opiskelutekniikoista ja terveyspalveluista. Supertuutori saa aikaan hyvän hengen ryhmässään ja neuvoo uusia opiskelijoita mielellään. Supertuutori moikkaa kampuksella myös orientaatioviikkojen jälkeen ja tulee kysymään kuulumisia. 

Ilmianna tuutorisi nyt!

Jos sinun tuutorisi täyttää edellä mainitun kuvauksen ja on toiminut esimerkillisenä opastajana yliopistomaailmaan, ilmianna hänet ylioppilaskunnalle!

TYY palkitsee ehdotusten perusteella tehtävässään ansioituneen tuutorin ja julistaa hänet Turun yliopiston vuoden 2022 Supertuutoriksi. Etsimme myös kansainvälisiä opiskelijoita ohjannutta Kv-Supertuutoria.

Lähetä ehdotuksesi yksin tai yhdessä tuutoriryhmäsi kanssa meille oheisen linkin takaa löytyvällä lomakkeella 6.11.2022 mennessä. Ehdottajan on oltava vuonna 2022 opintonsa Turun yliopistossa aloittanut.

Ehdota Supertuutoria: https://link.webropolsurveys.com/S/5931E15178F979AD

 

Lisätietoja:

Siiri Turunen

tyy-viestinta@utu.fi