9.11. Porthanin kulkue ja TYYn 102. vuosijuhlat

Ajankohta
-

tyy

Vuonna 2024 TYYn perustamisen päivää ja vuosijuhlia vietetään samana lauantaina

TYYn virallista vuosipäivää vietetään Porthanin päivänä 9.11. Ohjelmaan kuuluu ylioppilaiden lippukulkue ja seppeleen lasku H.G. Porthanin patsaalle laulun saattelemana. Toivomme TYYläisten osallistuvan runsaslukuisina tähän tapahtumaan, joka on ollut perinne aina TYYn perustamisesta 1922 lähtien.

Tänä vuonna kukue lähtee liikkeelle klo 13.00 Ylioppilastalo A:n edestä.

 

Turun yliopiston ylioppilaskunnan 102. vuosijuhlia juhlitaan Turun VPK:n talolla lauantaina 9.11.2024!

Juhlan aloittaa cocktail-tilaisuus ja tervehdysten vastaanotto Turun VPK:n talolla klo 16.00. Juhlaillallinen alkaa klo 18.00 pääsalissa. Tanssit tanssitaan illallisen jälkeen samassa lokaatiossa, jossa myös illan jatkot juhlitaan. Silliaamiainen tarjoillaan sunnuntaina 10.11. klo 10.30 alkaen TYYn saunalla.

Liput ovat nyt myynnissä Kide.Appissa. Lipunmyynti loppuu 24.10, tai kunnes paikat ovat menneet. Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli haluatte muistaa ylioppilaskuntaa, toivomme lahjojen sijaan lahjoitusta Punaisen Ristin katastrofirahastolle tai Nyyti ry:lle.

Jos teillä herää kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostilla TYYn kulttuurisektoriin tyy-kulttuuri@utu.fi tai tyy-tapahtumatuottaja@utu.fi.