Hall of Fame - Ehdota järjestögaalassa palkittavia 20.10. mennessä!

 

https://link.webropolsurveys.com/S/8EE37DBA3664E795

Jätäthän ehdotuksesi 20.10. mennessä!

 

Onko sinun järjestösi loistanut tänä vuonna edunvalvonnassa? Paransitko yhteisöllisyyttä järjestön sisällä tai otitko kansainvälisyyden vielä aktiivisemmin huomioon? Keksitkö uuden tavan vaalia opiskelijakulttuuria? Onko teidän järjestö tehnyt huikeaa viestintää?

Jos sinulla on vastaus edes yhteen näistä kysymyksestä, tai ajatuksia muuten ansioituneesta järjestöstä, kirjaathan ajatuksesi ylös sillä haku vuoden 2024 Hall of Fame-järjestöistä on nyt auki! Sivun alusta löytyvästä linkistä pääsette ehdottamaan erilaisilla sektoreilla ansioituneita järjestöjä. Lomakkeesta löytyy tarkemmat ohjeet ehdotuksille. Ehdotuksia voi jättää omasta järjestöstään tai vaikka järjestöstä, jota on päässyt seuraamaan etäämmältä.

 

Vuonna 2024 etsimme ansioituneita järjestöjä palkittavaksi seuraavista kategorioista:

  1. TYY International award
  2. Koulutuspolitiikan edistäjä
  3. Sosiaalipolitiikan edistäjä
  4. Opiskelijakulttuurin edistäjä
  5. Yhteisöllisin järjestö
  6. Vuoden ympäristötekijä
  7. Vaihtuva teemapalkinto 2024 - Keksi oma kategoria

 

The Hall of Fame -järjestögaala

Hall of Fame voittajat julistetaan perinteisessä Järjestögaalassa 14.11. klo 19.00 - 21.00 Night Club Vegasissa. Älkää antako kuitenkaan tapahtuman nimen hämätä tai pelästyttää, sillä kyseessä on rento illanvietto kevyen tarjoilun ja pienen ohjelman merkeissä. Yhdeksän jälkeen iltaa voi jatkaa ESN Uni Turku ry:n juhlien merkeissä! Ennakoivasta ilmottautumisesta järjestögaalaan tulee viestiä lähempänä tapahtumaa

Hall of Fame on vuonna 2021 aloitettu perinne, jossa palkitaan järjestöjä eri kategorioissa. Kategorioihin valitaan voittajat, sekä kunniamaininnan ansainneet järjestöt. TYYn Hall of Fame Assarin ullakolta löytyvä puinen iso taulu, jossa on messinkisillä laatoilla jokaisen vuoden voittajat ja kategoriat.